+45 4182 8333 michael@semigonline.dk

Din virksomheds Online Specialist

Online konsulent arbejde der gør dig mere synlig online

Jeg er klar til at hjælpe din virksomhed

Har din virksomhed brug for sin helt egen online konsulent?

De fleste små og også mellemstore virksomheder har ikke deres egen Online specialist, eller digitale medarbejder Inhouse, men må enten klare sig uden eller bruge et Webbureau til opgaverne.

De fleste små og mellemstore virksomheder, kunne få store fordele ud af, at have deres helt egen ONLINE konsulent i virksomheden. Jeg er personen der kunne svare på alle de irriterende spørgsmål fra webbureauer og andre, der tror at chefen kan svare på alt, også spørgsmål om Google Analytics eller GSC.

Spar penge hver måned

Som uafhængig hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med at takle den digitale verden. Min brede viden inden for online verdenen, digital markedsføring og drift, gør at jeg kan gøre en forskel for mange, enten ved at udføre opgaverne eller ved at rådgive og analysere de projekter der allerede er i gang i virksomheden.

Er disse tanker en del af din hverdag, eller burde de være det?

De fleste virksomhedsejere har mere end rigeligt at se til, sikkert også dig. Tanker som de nedenstående, fylder og gør at man aldrig helt føler, at man har gjort ALT man kunne for virksomheden.

  • Jeg ved ikke nok om annoncering på Google til at kunne gennemskue mulighederne.
  • Jeg føler ikke at jeg helt forstår de rapporter jeg modtager fra mit online bureau – får jeg egentlig noget for pengene?
  • Kommer der egentlig kunder på min hjemmeside og finder de det de søger?
  • SEO – kan jeg få mere trafik på min hjemmeside og hvad bør jeg gøre for at få det?
  • Opslag på de sociale medier, som LinkedIn, Facebook eller Instagram – jeg ved godt at jeg burde gøre noget, men mangler tiden og fantasien til at få det gjort.
  • Hvordan kommer min virksomhed til at se godt ud, når kunderne søger på Google. Billeder, åbningstider, kontaktinfo, kontaktknap, gratis opslag med tilbud og/eller information.

 

Få en nemmere hverdag

Tro mig, jeg har været der, den ene dag tager den anden, hverdagens opgaver overskygger hurtigt opgaver, som måske ikke ligger lige inden for din komfort zone.
Får du taget hånd om omgaverne, kan de potentielt være med til at give dine kunder, dig selv og dine medarbejdere en bedre og nemmere hverdag, med flere af de rigtige kunder, større omsætning og større overskud.
Kontakt mig og lad os finde ud af om vi sammen kan gøre en forskel for din virksomhed.

Lad mig lære din virksomhed at kende – Så tager jeg mig af dine ONLINE udfordringer

Lad mig være en del af din virksomhed

Jeg tilbyder at være din virksomheds Online specialist, ham der kan hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger, ham der kan sørge for at du virkelig får “value for money” når det gælder de penge du bruger eller ønske at bruge på at fremhæve din virksomhed ONLINE. Lad mig være din helt egen sparringspartner, som kender din virksomhed og din virksomheds behov og derfor kan hjælpe dig bedre og mere effektivt.

 

Skal jeg være din “cykel- onlinespecialist”

Denne mulighed gælder kun for virksomheder på Fyn

Mange kender begrebet “Cykelbogholder”, og rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder benytter sig af deres services.
Jeg tilbyder at komme fast i din virksomhed, sidde ved et skrivebord, på faste aftalte tidspunkter,  x antal gange om måneden, på samme måde som de fleste “cykelbogholdere” er tilknyttet virksomheder.
Der er oplagte fordele ved en sådan aftale, bl.a. at jeg kommer til at kende virksomheden indefra, virksomhedens kultur og måde at formulere sig på. Formuleringer på hjemmeside eller i Google annoncer skal meget gerne afspejle virksomheden og det vil her være til stor hjælp at kende virksomheden inde fra.

Jeg kan være med til at afdække uopdagede behov og generelt hjælpe virksomheden videre i den digitale tidsalder.

Udfyld formularen og jeg vender tilbage inden for 24 timer

Se hvilken forskel en målrettet ONLINE indsats har gjort for en af SE-mig-ONLINE`s frisør kunder?

OBS! Der er kun en nr. 1 i søgninger – Jeg har derfor KUN 1 kunde pr. erhverv i en aftalt radius.