+45 4182 8333 michael@semigonline.dk

Hvordan bliver man synlig på Google

At være synlig online kan være afgørende for din forretnings overlevelse

Sådan bliver du fundet på Google

Få hjælp til at optimere din synlighed på Google

Google er for de fleste et vigtigt sted at være synlig – Her får du et par overskriftet til punkter der SKAL være styr på for at du er synlig i dine kunders søgninger efter dine produkter/ydelser

Synlighed på Google kan være gratis

Et godt sted at starte med at optimere for mere og bedre synlighed, er Google my business, som er helt gratis.

Hvad er Google my business?

Når du søger på en bestemt virksomhed, vises virksomhedens oplysninger, på pc, i højre side af skærmen. Her oplyses bl.a. adresse, kontakt info og åbningstider. Har du taget kontrol over din Google my business, kan du tilføje logo og billeder af virksomheden og produkter. Der er mulighed for at beskrive virksomheden og oprette tilbud. Du får på den måde et online “vindue” til din virksomhed, som du selv er med til at vedligeholde, helt uden at betale for servicen.

Søgemaskineoptimering

SEO står for Search Engine Optimization, på dansk søgemaskineoptimering. Begrebet dækker over en bred vifte af faktorer, der skal være i orden, for at Google viser din side, når kunder søger efter de produkter eller ydelser du tilbyder.

5 gode råd til bedre synlighed på Google

 

Her er et nogle af de faktorer der gør en stor forskel på om din side er synlig online.
  • Indholdet på de enkelte sider, skal være tilpasset de søgninger du går efter.
  • Siderne skal være bygget op med korrekt anvendte headings. Det er en udbredt misforståelse at headings bruges til at bestemme hvor stor skriften skal vises.
  • Billeder skal have Alt tekster. Alt tekster beskriver hvad billedet viser, gerne med søgeordet som baggrund for teksten.
  • Title og description skal være udfyldt og tilpasset det søgeord/søgeterm der optimeres mod på de enkelte sider.
  • Indholdet skal være interessant og opbygget, så dine kunder gider at læse hele siden, Google bemærker scroll dybde, dvs. hvor langt ned på siden kommer dine kunder.

Google Ads – Annoncering på Google

Skal du hurtigt være synlig på Google er Google ads et effektivt redskab. Med Google Ads får du mulighed for at komme frem på de søgninger du ønsker.

 

Hvordan virker Google Ads?

Når du har oprettet en Google ads konto, kan du opsætte kampagner og annoncer, der vises på søgeord eller søgetermer, som du vælger. Du kan også vælge hvor, geografi og til hvilke persongrupper. Opsætningen og vedligeholdelse/optimering af Google ads, er afgørende for dine resultater. Det anbefales at få hjælp til korrekt opsætning, og til gennemgang med jævne mellemrum. Forkert konfiguration kan give mange klik til siden, men desværre også mange, ikke relevante klik.

Bliver du ikke fundet når dine kunder søger de varer eller ydelser du sælger, mister du mulige kunder hver dag og dermed omsætning.

Se hvilken forskel en målrettet ONLINE indsats har gjort for en af SE-mig-ONLINE`s frisør kunder?

OBS! Der er kun en nr. 1 i søgninger – Jeg har derfor KUN 1 kunde pr. erhverv i en aftalt radius.